om man inte smörjer sig kan man få brännblåsor, fråga min kompis, han vet vad jag menar.

Nu är klockan kvart över nio och jag ligger i sängen med datorn på magen. Varmt.

I fredags badade jag med Ulla på förmiddagen, hon var lycklig och jag var glad och vi pratade i munnen på varann och lyssnade på varann. Vi fikade lite och hittade varsin badboll att vila huvudet på. Sen skulle hon jobba då bytade jag ställe och solade och badade med Malin istället, för hon hade slutat jobba. På kvällen kom roliga Anne-Louise hit till oss som en frisk fläkt och så skvallrades det igen. Mycket som skulle tas igen, har inte träffat henne sen innan NZ!

Vi drack cuba libre, åt oliver och det kunde lika gärna varit vid Medelhavet kändes det som. Underbart. Sen gick vi ut på lokal och där fick man isglass(!!!). Det var bra för man var svettig. Sen gick jag hem till P (mitt fem i tre ragg) som låg och sov som ett barn men lyckades vakna och släppa in mig OCH socialisera lite.

Igår var vi i Ljunghusen hela dagen. Eftersom jag är klok smorde jag mig, det gjorde inte P. Jag tjatade lite om solstrålar och reflektion, men han bränner sig aldrig sa han. Och sen igen var det sån utomlands feeling, blev lämnad hemma och duschade kalldusch. Träffade kvinnor, grillade (gott! squash, svamp, veggoburgare, halloumi och sallad), dricka vin, samtalade till sena kvällen.

Sov hos P (osvår), för att han hade solsting och ville att någon skulle rädda honom om han svimmade. Han kunde bara ligga på rygg hela natten för han hade bränt magen. Så det kan gå. Men nu har han lärt sig det, att jag brukar ha rätt. 1-0 till mig.

Annonser

2 kommentarer

Filed under Mig

2 responses to “om man inte smörjer sig kan man få brännblåsor, fråga min kompis, han vet vad jag menar.

  1. Åh kärlek. Nu kan jag uppskatta det igen, för jag har fått min egen dos. hihi

  2. Aw. Men mycket kärlek i helgen, det känns bra. Tycker om er. *sentimental*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s