Mitt jobb är så roligt och spännande

När jag och mina gamla kollegor var ute och drack vin hade jag en kristen outfit på mig. Jättefin. Tror jag har ett modebloggfoto på tröjan. I alla fall, i toakön frågade en kille mig om jag var lärare, det var jag inte. Så frågade han vad jag jobbade med och jag svarade sanningsenligt (nästan) att jag jobbar med asfalstbeläggning. Han trodde mig inte. Så jag började droppa lite asfaltstermer (värme och vikt) tills hans blir sur (man bah, va?) och säger att det inte var meningen att förolämpa mig! och så blev toan ledig och han skickade in mig före. Ett stort Jahapp, på det.

Jag blev inte förolämpad för att han tyckte jag såg ut som lärare (eller kanske lite men jag fattade ju varför) men jag borde blivit förolämpad för att han inte trodde mig. Men jag blir inte sur. Inte ens när en långtradare nästan körde på mig igår.

Alf såg rådjur på vägen, inte jag. Han såg en rovfågel ta ett byte, inte jag. Men. Jag såg tre grisar som stack ut trynena på sin djurtransport. I vanliga fall ser man bara svans. Tryne är gulligare. Och så såg jag en lång hårig larv som jag ville plocka upp, men tänkte att den kanske var giftig. Så jag plockade inte upp den och tänkte att den nog skulle bli överkörd. Survival of the fittest.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s